خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

    طرح توجیهی

    پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو


    ظرفیت اسمی تولیدات: 1250 كندو

    تعداد شاغلین: 9 نفر

    سرمایه گذاری كل طرح: 892.98 میلیون ریال

    سرمایه گذاری ثابت: 839.89 میلیون ریال

    سرمایه در گردش: 53.10 میلیون ریال

    درآمد سالیانه: 1000.00 میلیون ریال

    سود ویژه: 209.83 میلیون ریال

    دوره بازگشت سرمایه: 3.8 سال

    نرخ بازدهی سرمایه: % 26.4 درصد

    مقدمه:

    عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو

    ساكارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوكراز،

    كاتالاز، پراكسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود

    اختصاص داده است. ضمن اینكه مواد معدنی مختلفی مانند كلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن،

    كلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یك ماده كامل غذایی همچنین

    اسیدهای آلی ( اسید مالیك، وینیك، ،(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K) دارای انواع ویتامین ها

    سیتریك، لاكتیك و اگزالیك ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 كیلوكالری انرژی ( به ازای

    هر یكصد گرم ) تولید نماید.

    از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی كنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل

    تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه (

    در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها ... »: تهیه شده با عسل ) مینویسد

    را باز میكند، عسل ، خوراكی است كه جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته

    «. را در خاطره زنده میكند، اندیشه را پاك و زبان را میگشاید

    كلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یك ماده غذایی مقوی و همچنین

    دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات

    تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر كیفیت

    محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند كه بایستی هر چه بیشتر مد نظر

    قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد

    غذایی شود.

    طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد كندوها میشود كه این عمل

    به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر كندو یك بچه

    كندو گرفت.

    با اجرای این طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال

    نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.......

    برای دریافت فایل این پروژه و سایر فایل های ارائه شده در زمینه تمام رشته ها و تخصص ها در هفته گذشته لطفا به آدرس زیر مراجعه نمایید:

    http://s6.picofile.com/file/8240788942/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87_%D9%88_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87.png


    این مطلب تا کنون 23 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ریال ,میلیون ,سرمایه ,غذایی ,كندو ,محصولات ,میلیون ریال ,ریال سرمایه ,سرمایه گذاری ,1250 كندو ,نگهداری زنبور ,
    طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت 1250 كندو

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر